Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve ON8, Samsun’da, Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda!

21 yıldır her yaştan okur için nitelikli edebiyat örneklerini yayımlayan, çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının öncü yayınevi Günışığı Kitaplığı ve genç markası ON8, 20-25 Şubat 2018 tarihlerinde, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşuyor. Fuara, Salon 1, 302A no.lu standıyla katılan yayınevi, tüm kitaplarının yanı sıra en yeni kitaplarını da Karadenizli okurlarına tanıtacak.

Yazdığı ve resimlediği kitaplarıyla çok sevilen, uluslararası üne sahip sanatçı Behiç Ak, doğup büyüdüğü kent olan Samsun’u zengin bir koleksiyonla kucaklayacak. Okurlarıyla, yeni çocuk romanı Bulutlara Şiir Yazan Çocuk üzerine söyleşecek Behiç Ak, çocukların tutkuyla okuduğu “Tombiş Kitaplar” dizisinin Tombiş Maskeli Baloya Katılmak İstemiyor adlı beşinci kitabını da ilk kez Karadenizli kitapseverler için imzalayacak.

Bugüne dek yüz binlerce okura ulaşan Eyvah Kitap! adlı başyapıtıyla iz bırakan yazar Mine Soysal, yeni romanı Daralan’la Samsun’da! Gençlik edebiyatımızın sıradışı kalemi Soysal, kitaplarını imzalayacak ve Karadenizli edebiyatseverlerle söyleşecek.

Edebiyatımızın her yaştan okura seslenebilen ödüllü şair ve yazarlarından Çiğdem Sezer, yayıncılık ödülüyle taçlanan Köprü Kitaplar dizisi için kaleme aldığı Hayat Pastanesi’ni Karadenizli okurları için imzalayacak.

Günışığı Kitaplığı’nın fuar kapsamında Karadenizli okurlara tanıtacağı yeni kitapları arasında; çocuk edebiyatındaki 30 yılı aşkın deneyimiyle çok sevilen Sevim Ak’ın son romanı Ada ve Adam, İtalyan Andersen ödüllü yazar Anna Lavatelli’nin tadı damakta kalan romanı Harika Tarif, Öpücük Ne Renktir? ile ülkemizde de çok sevilen Katalan sanatçı Rocio Bonilla’nın rengârenk yeni resimli öykü kitabı Dünyanın En Yüksek Kitap Dağı, ödüllü öykücü Ahmet Büke’nin ilk kez çocuklar için kaleme aldığı iki kitaplık “Zeyno Kitapları”, Gülsevin Kıral’ın Belalı Dörtlü’ye Karşı adlı eğlenceli romanı, Berk Mucit Oldu ile sevilen sanatçı Kaan Elbingil’in ikinci komik macerası Berk Operacı Oldu, şair Cahit Ökmen’in benzersiz şiir kitabı Portakal Yıldızı da bulunuyor.

Genç edebiyat markası ON8 de stanttaki özel köşesinde iki önemli yazarını ağırlayacak: Mine Soysal (Uzakta) ve Çiğdem Sezer (Saklı Bahar) ON8 etiketiyle yayımlanan gençlik romanlarını imzalayacak. Alman gençlik edebiyatının özgün sesi Susan Kreller’in ödüllü romanı Karda Birdoksan ve dünya çapında tanınan yazar Karen Foxlee’nin Türkçe’deki ilk romanı Gece Mavisi Elbise de ON8’in tanıtacağı yeni kitaplarından.

Karadeniz 4. Kitap Fuarı –  Günışığı Kitaplığı Etkinlikleri
Günışığı Kitaplığı standı  Salon 1, 302A

22 Şubat 2018 Perşembe

İMZA SAATİ
11.00-14.00  Çiğdem Sezer

23 Şubat 2018 Cuma

SÖYLEŞİ: BEHİÇ AK
Her Çocuk Yaratıcıdır: “Bulutlara Şiir Yazan Çocuk”
13.00-14.00  19 Mayıs Salonu 

İMZA SAATİ
11.00-14.00  Behiç Ak 

24 Şubat 2018 Cumartesi

SÖYLEŞİ: MİNE SOYSAL
İlkgençliğin Gelgitleri ve Daralan”
13.15-14.00  Karadeniz Salonu

İMZA SAATİ
12.00-15.00  Mine Soysal, Behiç Ak

Fuara giriş ücretsizdir.
Ziyaret saatleri: 20-24 Şubat 10.00-19.30  |  25 Şubat 10.00-19.00

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi
Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Sok. No:2 Tekkeköy / Samsun

Scroll to Top
Scroll to Top