Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve ON8, Diyarbakır 6. Kitap Fuarı’nda!

22 yıldır çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatı eserlerini her yaştan okurun ilgisine sunan Günışığı Kitaplığı ve gençlik markası ON8, 25-30 Eylül 2018 tarihlerinde, TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Diyarbakır 6. Kitap Fuarı’na Salon 2, 702B no.lu standıyla katılacak. Yayınevi, tüm kitaplarının yanı sıra yeni kitaplarını da Diyarbakırlı edebiyatseverlerin beğenisine sunacak.

Bugüne dek yüz binlerce okura ulaşan Eyvah Kitap! adlı başyapıtıyla iz bırakan yazar Mine Soysal, son romanı Daralan’la Diyarbakır’da! Her kesimden gencin sesini duyulur, kaygılarını ve sevinçlerini görünür kılan, gençlik edebiyatımızın sıradışı kalemi Soysal, kitaplarını imzalayacak ve her yaştan okuruyla söyleşecek.

Gülümseten Öyküler ve Tombiş Kitaplar gibi renkli dizileri ve resimli öykü kitaplarıyla çok sevilen sanatçı Behiç Ak’ın yeni çocuk romanı Her Şeyi Yanlış Anlayan Kedi, çağdaş edebiyatımızın duyarlı, güçlü kalemlerinden Karin Karakaşlı’nın minik okurlarını sıradışı bir maceraya davet ettiği yeni resimli kitabı Uçan Kız Volante ilk kez Diyarbakırlı çocuklarla buluşacak.

Yayınevinin fuar kapsamında tanıtacağı yeni kitapları arasında; ödüllü yazar Ahmet Büke’nin son romanı Gökçe’nin Yolu, dünyanın en çok okunan yazarlarından Christine Nöstlinger’in dört kitaplık neşeli “Franz” dizisi, çocuk edebiyatımızın dikkati çeken yazarlarından Gökçe Ateş Aytuğ’un Bugün Hayal Kuracaktım ve Bugün Çok Sıkıldım Ben adlı kitapları, İtalyan çocuk edebiyatının büyülü kalemi Angela Nanetti’nin çocuk romanı 100 Şatolu Çocuk, dünya edebiyatının önemli isimlerinden David Almond’un çarpıcı resimli kitabı Küçük Koşucular ve okul öyküleriyle tanınan, Bunun Adı Findel adlı başyapıtıyla Türkiye’de de çok sevilen ödüllü yazar Andrew Clements’in son romanı Kaybedenler Kulübü bulunuyor.

Burada gençlik var!

“Genç” edebiyat markası ON8’in stanttaki özel köşesinde Türkiye’nin genç nabzına kulak veren yazar Mine Soysal, Uzakta adlı romanını imzalayacak. Çağdaş edebiyatımızın önemli isimlerinden Neslihan Önderoğlu’nun yeni romanı Tuhaf Şeyler Oluyor Bay Tarantino, sevilen şair, yazar Çiğdem Sezer’in Saklı Bahar romanı ve Fransız edebiyatının güçlü kalemi Jean-François Chabas’nın etkileyici romanı Kırık Kalpler Kavanozu da Diyarbakırlı okurlara tanıtılacak.

Günışığı Kitaplığı Etkinlikleri  |  Salon 2, 702B

28 Eylül 2018 Cuma

SÖYLEŞİ: MİNE SOYSAL
“Türkiye’de Genç Olmak, Üstelik Edebiyat Okuru Olmak”
11.00-11.45 Fırat Konferans Salonu

İMZA SAATİ: MİNE SOYSAL  12.00-14.00

29 Eylül 2018 Cumartesi

İMZA SAATİ: MİNE SOYSAL  12.00-15.00

Fuara giriş ücretsizdir. | Ziyaret saatleri: 25-29 Eylül 10.00-19.30 | (30 Eylül 10.00-19.00)
TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi, Yenişehir, Diyarbakır

İLETİŞİM  Basın Sorumlusu Oya Balkan  |  oya@gunisigikitapligi.com  |  0530 962 70 89

Scroll to Top
Scroll to Top