Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve ON8, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda!

22 yıldır, her yaştan okur için nitelikli edebiyat eserlerini yayımlayan, çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının öncü yayınevi Günışığı Kitaplığı ve gençlik markası ON8, 5-13 Mayıs 2018 tarihlerinde, Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak. Yayınevi fuara, B 53 no.lu standıyla katılacak.

Çocuk edebiyatına polisiyenin gizemini katan kitaplarıyla ilgi çeken, “Ömer Hepçözer Dedektiflik Bürosu” dizisiyle çok sevilen, ödüllü yazar Gülsevin Kıral, Belalı Dörtlü’ye Karşı adlı son romanını Kocaelili kitapseverler için imzalayacak.

Ayasofya Konuştu ve Sırlar Yolu adlı çocuk romanlarıyla tanınan, çağdaş çocuk edebiyatının üretken yazarlarından Füsun Çetinel, sımsıcak bir arkadaşlık hikâyesi anlattığı yeni romanı Çiko’nun Seçimi’ni ilk kez Kocaeli Kitap Fuarı ziyaretçileri için imzalayacak.

Uluslararası üne sahip sanatçı Behiç Ak’ın yarattığı “Tombiş Kitaplar” dizisinin beşinci kitabı Tombiş Maskeli Baloya Katılmak İstemiyor, ödüllü öykücü Ahmet Büke’nin kaleme aldığı ve Köprü Kitaplar koleksiyonunun 21. kitabı olan Gökçe’nin Yolu, tüm dünyada okul öyküleriyle tanınan ödüllü yazar Andrew Clements’in yeni romanı Kaybedenler Kulübü, çocuk edebiyatındaki 30 yılı aşkın deneyimiyle çok sevilen Sevim Ak’ın son romanı Ada ve Adam, son yılların dikkati çeken yazarlarından Ömer Açık’ın romanı Taşkafa, yazar Gökçe Ateş Aytuğ’un yenilenen ve Merve Atılgan’ın desenleriyle canlanan iki kitabı Bugün Hayal Kuracaktım ve Bugün Çok Sıkıldım Ben, yayınevinin fuarda tanıtacağı yeni kitaplarından.

Gençliğin edebiyatı ON8 standında!

Genç edebiyat markası ON8, fuar boyunca edebiyatımızın çağdaş yapıtlarının yanı sıra dünya edebiyatının ödüllü romanlarını da Kocaelili okurlara tanıtacak. Yazar, şair Çiğdem Sezer’in Saklı Bahar adlı romanı; Fransız gençlik edebiyatının güçlü kalemi Jean-François Chabas’nın Avrupa’da çok ses getiren, sarsıcı romanı Kırık Kalpler Kavanozu, Alman edebiyatının özgün sesi Susan Kreller’in ödüllü romanı Karda Birdoksan da ON8’in tanıtacağı yeni kitaplardan.

Günışığı Kitaplığı İmza Saatleri  |  İmza saatleri Günışığı Kitaplığı standındadır.

9.05.2018, Çarşamba         10.30-14.00  Füsun Çetinel

10.05.2018, Perşembe       10.30-14.00  Gülsevin Kıral  

Fuara giriş ücretsizdir.  |  Ziyaret saatleri: 5-13 Mayıs 10.30-21.00 

Interteks Uluslararası Fuar Merkezi Sanayi Mahallesi, Kocaeli

İLETİŞİM  Basın Sorumlusu Oya Balkan  |  oya@gunisigikitapligi.com  |  0530 962 70 89

Scroll to Top
Scroll to Top