Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve ON8, Eskişehir Kitap Fuarı’nda!

 

11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Eskişehir Kitap Fuarı’nda, Salon 1, 405A no.lu standımızla yer alacağız. Bu yıl da yeni kitaplarımızı okurlarıyla buluşturacak, fuar süresince tüm kitaplarımızı %30’u aşan indirimlerle satışa sunacağız.

Bugüne dek yüz binlerce okura ulaşan Eyvah Kitap! adlı kitabıyla her yaştan okurda iz bırakan yazar Mine Soysal, son romanı Daralanı ve diğer kitaplarını Eskişehirli okurları için imzalayacak.

Sevilen yazar Gülsevin Kıral, son çocuk romanı Belalı Dörtlü’ye Karşıyı, Umut Sokağı Çocuklarını ve diğer kitaplarını fuarı ziyaret eden edebiyatseverler için imzalayacak; okurlarıyla “Bütün Sınıf Belalı Dörtlü’ye Karşıadlı söyleşide bir araya gelecek.

Sanatçı Behiç Ak’ın Her Şeyi Yanlış Anlayan Kedi adlı son çocuk romanı, edebiyatımızın güçlü kalemlerinden Karin Karakaşlı’nın küçük okurları için yazdığı renkli öykü Uçan Kız Volante ve Lataşiba adlı romanıyla çocukların sevgilisi haline gelen İrem Uşar’ın yeni kitabı Düz Çizgi Tepetaklak, fuar standımızda tanıtacağımız kitaplarımızdan bazıları.

“Genç” edebiyat markamız ON8’in yeni kitapları; Sevin Okyayın Türkiye’nin kültür sanat dünyasına ışık tutan, tanıdık tanımadık 72 renkli portreden oluşan Ara Sıra ve Daima ve çağdaş edebiyatımızın önemli isimlerinden Neslihan Önderoğlunun Tuhaf Şeyler Oluyor Bay Tarantino adlı kitaplarını da inceleme olanağı bulacaksınız.

Etkinlik ve imza günlerimizin ayrıntılı programı aşağıdadır.

GÜNIŞIĞI KİTAPLIĞI Etkinlikleri | İmza saatleri Salon 1,405A’daki standımızdadır.

14 ARALIK 2018 Cuma

SÖYLEŞİ: “Bütün Sınıf Belalı Dörtlü’ye Karşı
Konuşmacı: Gülsevin Kıral
13.00-13.45 Konferans Salonu I

İMZA SAATLERİ: Mine Soysal, Gülsevin Kıral 11.30 – 15.00   

15 ARALIK 2018 Cumartesi

İMZA SAATLERİ: Mine Soysal, Gülsevin Kıral 11.00 – 14.00   

Ziyaret saatleri: 11-15 Aralık 10.00-19.30  |  16 Aralık 10.00-19.00
Eskişehir Ticaret Odası – TÜYAP Fuar Merkezi

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top