Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve ON8, Diyarbakır Kitap Fuarı’nda!

28 Eylül – 6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Diyarbakır 7. Kitap Fuarı’nda, Salon 2, 702B no.lu standımızla yer alacağız. Bu yıl da yeni kitaplarımızı okurlarıyla buluşturacak, fuar süresince tüm kitaplarımızı %30’u aşan indirimlerle satışa sunacağız.

Murathan Mungan, Mine Söğüt, Selim İleri, Hakan Günday, Oya Baydar, Yekta Kopan ve Sema Kaygusuz gibi çağdaş edebiyatımızın 31 önemli yazarının gençlik yıllarına ait seslerini ve yüzleşmelerini bir araya getiren özel kitap Defalarca Kayboldum ilk kez Diyarbakır Kitap Fuarı ziyaretçileriyle buluşacak.

İlk kez Diyarbakır Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşacak diğer kitaplarımız ise şöyle: Gülsevin Kıral’ın halk edebiyatının belleklerden silinmeyen tekerlemelerini, küçük okurları için muzip öykülere dönüştürdüğü Sarımsaklanır Mı Kedi?; kısa öykünün büyük ustası Necati Tosuner’in yeni kitabı Yaz Sevenler Kış Sevenler; Haldun Taner Öykü Ödülü sahibi Neslihan Önderoğlu’nun gençler için kaleme aldığı öykülerden oluşan Sen Ne İstersen; yarım asırlık verimiyle İtalyan edebiyatının unutulmazları arasına giren Bianca Pitzorno’nun küçükler için yazdığı iki kitaplık “İnanılmaz Hikâye dizisi ile İtalyan Andersen ödüllü yazar Luigi Ballerini’nin Türkçe’deki ilk romanı Parlak Fikir Pastası.

Yunus Nadi Roman Ödülü sahibi Irmak Zileli’nin, hikâyeciliğin görkemine ve belleğin sınırlarına ayna tuttuğu çok konuşulan romanı Bozuk Saat’i de genç edebiyat markamız ON8’de bulabilirsiniz.

Fuar süresince standımızı öğrencilerinizle birlikte ziyaret edebilir, bütün kitaplarımızı inceleyerek, toplu alım olanaklarımızdan yararlanabilirsiniz.

Nitelikli kitaplarla, sevdiğiniz yazarlarla buluşabileceğiniz bir fuar geçirmeniz dileğiyle.

 

Fuara giriş ücretsizdir. | Ziyaret saatleri: 28 Eylül – 5 Ekim 10.00-19.30 | 6 Ekim 10.00-19.00
TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi – Yenişehir, Diyarbakır

İLETİŞİM  Basın Sorumlusu Oya Balkan  |  oya@gunisigikitapligi.com  |  0530 962 70 89

Scroll to Top
Scroll to Top