Bizden Haberler

Günışığı Kitaplığı ve genç markası ON8, Karadeniz 3. Kitap Fuarı’nda!

 

Yayımladığı çağdaş edebiyat kitaplarıyla 1996’dan bu yana, çocuk ve gençlik edebiyatının öncülüğünü yapan Günışığı Kitaplığı ve genç markası ON8, 21-26 Şubat 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Tekkeköy) düzenlenen Karadeniz 3. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşuyor. Fuara, Salon 1, 302A no.lu standıyla katılan yayınevi, tüm kitaplarının yanı sıra en yeni kitaplarını da tanıtacak.

Yazdığı ve resimlediği kitaplarıyla çocuklar tarafından çok sevilen, uluslararası üne sahip sanatçı Behiç Ak, “Tavan Arasındaki Çocukluk Düşleri: Çatıdaki Gezegen” etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelerek yeni çocuk romanı Çatıdaki Gezegen üzerine söyleşecek. “Tombiş Kitaplar” ve “Gülümseten Öyküler” dizileriyle de çok sevilen ödüllü yazarın yenilenen resimli öyküsü Gökdelene Giren Bulut da ilk kez bu fuarda okurlarla buluşacak. Doğup büyüdüğü kent olan Samsun’u zengin bir koleksiyonla kucaklayan usta sanatçı, kitaplarını Günışığı Kitaplığı standında imzalayacak.

Edebiyatımızın her yaştan okura seslenebilen şair ve yazarlarından Çiğdem Sezer’in, 2010 Memet Fuat Yayıncılık Ödülü’yle taçlanan Köprü Kitaplar dizisinde yerini alan Hayat Pastanesi adlı gençlik romanı, fuarda Karadenizli edebiyatseverlere tanıtılacak.

Haldun Taner Öykü Ödülü ve Sait Fait Hikâye Armağanı sahibi yazar Behçet Çelik’in çocuk romanı Çantasızlar Kampı; çağdaş edebiyatımızın güçlü kalemlerinden Karin Karakaşlı’nın yeni çocuk romanı Konaktakiler; ilk iki kitabıyla ses getiren yazar Ömer Açık’ın son romanı Montsuzlar; İtalyan kütüphaneci, yazar Chiara Lossani’nin Türkçe’deki ilk çocuk romanı Ailede Grev Var ve Fransız sanatçı Pierre Elie Ferrier’in yazıp resimlediği Bitlerimi Geri Verin! de Günışığı Kitaplığı’nın fuarda tanıtacağı yeni kitaplarından bazıları.

Genç edebiyat markası ON8’in stanttaki özel köşesinde, Haldun Taner Öykü Ödülü sahibi, edebiyatımızın üretken yazarlarından Neslihan Önderoğlu’nun ON8’deki ilk romanı Ay Dolandı, okuruyla ilk kez Samsun’da buluşacak. Çağdaş edebiyatımızın dikkati çeken isimlerinden Neslihan Acu’nun gençlik romanı Z Yalnızlığı, gazeteci yazar Sibel Oral’ın iki genç kızın çırpınışlarını ele alan romanı Beni Beklerken ve İspanyol edebiyatının çok okunan, ödüllü yazarı Jordi Sierra i Fabra’nın başyapıtı Oysa Aşk, ON8’in Samsunlu okurlara tanıtacağı yeni kitapları.

Karadeniz 3. Kitap Fuarı  21-26 Şubat 2017
Günışığı Kitaplığı Etkinlikleri – Salon 1, 302A

24 Şubat 2017 Cuma

SÖYLEŞİ: BEHİÇ AK
“Tavan Arasındaki Çocukluk Düşleri: Çatıdaki Gezegen
13.00-13.45  19 Mayıs Salonu

İMZA SAATİ
11.00-15.00  Behiç Ak

25 Şubat 2017 Cumartesi

İMZA SAATİ
12.00-15.00  Behiç Ak

Fuara giriş ücretsizdir.
Ziyaret saatleri: 21-25 Şubat 10.00-20.00  |  26 Şubat 10.00-19.00
TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi
Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Sok. No:2 Tekkeköy, Samsun

Scroll to Top
Scroll to Top