Bizden Haberler

Ankara’dan Ordu’ya kitap fuarları!

ordukitapfuari

Çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının ödüllü yayınevi Günışığı Kitaplığı, 48. Kütüphane Haftası kapsamında Ankara ve Ordu’da düzenlenen kitap fuarlarına katıldı.

Kitaplarını Türkiye’nin her noktasına ulaştırmayı görev edinen, çocuk ve gençlik edebiyatının uzman ve ödüllü yayınevi Günışığı Kitaplığı, Kütüphane Haftası kapsamındaki 6. Ankara Kitap Fuarı ile Ordu’da ilk kez düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya geldi. Güncel, çağdaş, nitelikli edebiyat kitaplarının hem çocuk ve genç okurla hem de yetişkin okurla daha kolay ve etkili buluşması için kitap fuarlarının önemine işaret eden yayınevi, birçok ilde organize edilen kitap fuarlarına kararlılıkla katılıyor.ankara12-1

48. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 23 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Eylül Fuarcılık ve Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından 150 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Günışığı Kitaplığı B1 no’lu stantta yer aldı.

28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında 52 yayınevinin katılımıyla ilk kez düzenlenen Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı ise Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde. Günışığı Kitaplığı, A Blok F7 no’lu standında yeni kitaplarını Ordulu kitapseverlerin beğenisine sundu.

Scroll to Top
Scroll to Top