Bizden Haberler

10. Bursa Kitap Fuarı’ndaydık!

Çağdaş çocuk ve genç edebiyatının ödüllü yayınevi Günışığı Kitaplığı, yeni kitapları ve sevilen yazarlarıyla 10-18 Mart tarihlerinde düzenlenen 10. Bursa Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu.

Edebiyat yayıncılığında 15 yılı geride bırakan ve 2011’de “Yılın Yayınevi” seçilen Günışığı Kitaplığı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl onuncu kez düzenlenen Bursa Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Fuara Salon 2, 504 A no’lu standıyla katılan Günışığı Kitaplığı, Bursalı kitap severler için dolu dolu bir fuar program gerçekleştirdi. Yayınevi, Mine Soysal, Gülsevin Kıral, Aslı Der, Suzan Geridönmez, Yeşim S. Armutak, İrem Uşar ve Tolga Gümüşay gibi çok sevilen yazarlarını, düzenlediği imza ve söyleşi etkinliklerinde okurlarla bir araya getirdi.

Günışığı Kitaplığı’nın Bursalı okurlar için sürprizlerinden biri de karikatür ustası, yazar Behiç Ak’a aitti. Çocuklar düşünülerek her yaş için özenle hazırlanan Karikatür Kitabı adlı özel albüm, ilk defa Bursa Kitap Fuarı’nda okurların beğenisine sunuldu. Behiç Ak’ın 30 yıllık karikatür verimini taçlandıran ve seçilmiş 120 karikatürden oluşan albümün editörü Müren Beykan.

Scroll to Top
Scroll to Top