Bizden Haberler

17. İzmir Kitap Fuarı

Müge İplikçi’nin Ege kokulu yeni çocuk kitabı Acayip Bir Deniz Yolculuğu ilk kez 17. İzmir Kitap Fuarı’nda Günışığı Kitaplığı standında!

Farklı yaşlardan okurlarının ortak bir okuma keyfinde buluşması için, çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının en önemli yapıtlarını özenle yayımlayan Günışığı Kitaplığı yeni kitaplarını, 14-22 Nisan tarihlerinde düzenlenen 17. İzmir Kitap Fuarı’nda İzmirli okurlarının beğenisine sunuyor. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda, yine 307 A numaralı standıyla yer alan yayınevi; çocukları, eğitimcileri, anne babaları ve okumayı önemseyen herkesi fuarı ziyaret etmeye, kitapları incelemeye, yazarlarıyla buluşmaya ve İlkbahar 2012 Yeni Kitaplar Kataloğu’ndan edinmeye davet ediyor.

Fuardan kareler:

Edebiyatımızın çocuklara gönül veren güçlü yazarlarından Müge İplikçi’nin kaleme aldığı, illüstratör Sedat Girgin’in resimlediği Acayip Bir Deniz Yolculuğu, sürprizlerle dolu, Ege kokulu bir çocuk kitabı. Günışığı Kitaplığı Yayın Yönetmeni Müren Beykan bu özgün kitabı, 360 Derece Tarih Araştırmaları Derneği’nin deniz arkeolojisi projelerinden biri olan “Foça-Marsilya Tarihe Yolculuk” projesini çocuklara yakınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdi.

Hacer Kılcıoğlu’nun farklı ülkelerde, bambaşka kültürlerde yaşayan çocukların öykülerini anlattığı Aydede Her Yerde ; hazırladığı edebiyat seçkileriyle tanınan akademisyen, yazar İshak Reyna’nın, gençler için Türk ve dünya edebiyatından özenle derlediği 30 deneme yazısının bulunduğu Yetişkinler Ejderhalardan Neden Korkar?; karikatürcü, yazar Behiç Ak’ın 30 yıllık karikatür birikimini taçlandıran özel albümü Karikatür Kitabı, Günışığı Kitaplığı’nın fuarda tanıttığı yeni kitaplardan bazıları. Fuar kapsamında Hacer Kılcıoğlu, Behiç Ak, Müge İplikçi, İsmet Bertan ve Mine Soysal söyleşiler yapacak ve Günışığı Kitaplığı standında kitaplarını imzalıyorlar.

Etkinlik programı için tıklayın.

Ayrıntılı bilgi için: meltemige@gunisigikitapligi.com

izmir12k

 

Scroll to Top
Scroll to Top