Bizden Haberler

5. Çukurova Kitap Fuarı’ndaydık

cukurova12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15. yılını geride bırakan Günışığı Kitaplığı 5. Çukurova Kitap Fuarı’ndaydı! Çağdaş çocuk ve gençlik edebiyatının öncü yayınevi Günışığı Kitaplığı, 10-15 Ocak’ta Adana’da düzenlenen 5. Çukurova Kitap Fuarı’nda yazarları ve yeni kitaplarını okurlarıyla buluşturdu.

Günışığı Kitaplığı, 10-15 Ocak tarihleri arasında Adana’da düzenlenen 5. Çukurova Kitap Fuarı’nda, 303A no.lu standında yeni kitapları ve yazarlarıyla yerini aldı. Edebiyat yayıncılığında 15 yılı geride bırakan yayınevi, söyleşiler ve imza saatleriyle yazarlarını okurlarıyla buluşturdu.

Her yılki gibi yine TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan fuarda, Üstüme Kar Yağıyor adlı gençlik romanı ve Gücünü Yitiren Kral adlı çocuk kitabıyla çok sevilen öğretmen yazar Pakize Özcan 12 Ocak Perşembe, “Modern Bir Masal: Gücünü Yitiren Kral” başlıklı söyleşiyi gerçekleştirdi. Çağdaş edebiyatımızın önemli isimlerinden Behçet Çelik, 13 Ocak Cuma günü “Sınıfın Yenisi’nin Yazarı Gençlerle Söyleşiyor” başlıklı söyleşiyi gerçekleştirdi. Çelik, yayınevine 2010 Memet Fuat Yayıncılık Ödülü’nü kazandıran Köprü Kitaplar için yazdığı Sınıfın Yenisi adlı gençlik romanı üzerine konuştu. 6 Yıl Tam Pansiyon, Keskin Naneli Öyküler gibi kitaplarıyla çok sevilen Tolga Gümüşay ise 14 Ocak Cumartesi, “Hazırlıksız’ın Yazarı Gençlerle Söyleşiyor” başlıklı söyleşisinde okurlarıyla buluştu. Yazarlar, söyleşilerinin yanı sıra Günışığı Kitaplığı standında kitaplarını imzaladılar.

Scroll to Top
Scroll to Top